Dimineți cu aromă de cafea

Dimineți cu miros de lapte cald și aer curat, cu cântec de păsărele. Dimineți colorate în curcubeu sau gri, dimineți calde sau reci, însă mereu, mereu, mereu… pline de aromă de cafea.

Îmi place să savurez o cafea dimineața și să privesc aburii din cană cum se înalță spre infinitul albastru de deasupra mea. Mă fac să visez departe, să mă pierd printre gânduri, să culeg unul care mă umple de energie și mă pregătesc pentru o zi frumoasă, plină de mici miracole. Da, miracolele sunt la orice pas, trebuie doar să ai filtrul potrivit ca să le vezi. 🙂

Îmi place să îmi beau cafeaua și cu soțul meu sau cu cea mai bună prietenă, iubesc o companie frumoasă, cu care am ce discuta, să găsim frumusețe în lume și oameni…

Folosesc un espressor automat Philips pentru că pot simți aroma cafelei datorită râșniței de cafea ceramice. Un cadou minunat comandat de prietenii din România – de la magazinul online magNET.ro .

Îmi place să beau cafeaua cu spumă de lapte fină cu LatteGo. Ah, să îți explic ce este LatteGo: sistemul de lapte cu cea mai rapidă curăţare. Vis! Și ador că are și filtru AquaClean care promite 5.000 de cești de cafea fără ca eu să detartrez. Boabele de cafea sunt mereu boabe proaspete datorită Aroma Seal.

Cafeaua face parte din ritualul meu de dimineață: ies în grădină și ascult natura. Sorb ușor din cafeaua mea perfectă datorită temperaturii și aromei. Închid ochii și meditez pentru câteva minute, apoi mă întorc la cafeaua mea. Zâmbesc, ascult cântecul păsărelelor și sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am. Sorb iar din cafea și îmi deschid e-mailul. Simt bucurie, sunt fericită, răspund e-mailurilor și mă întorc din când în când la licoarea mea perfectă.

După ce îmi încep ziua cu telefoane, vorbit cu clienții, mi-e dor de o cafea. Și îmi mai fac una. Afișajul tactil îmi ușurează munca, în doar câteva secunde am parte de o personalizare la o atingere de buton .

Știu, te gândești câte cafele pot bea într-o zi? Una, maxim două. Pur și simplu sunt fana aromei de cafea!

Când eram mică mâncam boabe de cafea înainte ca mama să le râșnească. Țin minte că le priveam, le studiam, le miroseam, apoi le mâncam ca pe bomboane, una câte una…

Și acum mă bucur de această aromă ca atunci… ca în copilărie.

Sunt atât de îndrăgostită de Espressorul automat Philips, încât mă gândesc să îmi suprind și socrii, dar și părinții cu câte unul! Fericirea chiar poate fi într-o ceașcă de cafea, înseamnă mult pentru ritualul de dimineață și stim toți că o dimineață superbă setează ziua ca să fie și ea mi-nu-na-tă!

Scris pentru Super Blog 2019

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în SuperBlog2019 și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s