Călătorii: De ce Low Lost?

Cui nu îi place să călătorească? Da, știu, și tu ești fan călătorii!

Sursă foto: Freepik

Cultură, oameni, istorie, mâncare, un zbor plăcut… Oh! Ce binecuvântați suntem că avem lumea la picioare la un click distanță de a cumpăra un bilet de avion ieftin! City-breaks, vacanțe… Dar cine mai stă acasă cu atâtea oportunități? 😀

Eu, una, sunt fană city-breaks și de cele mai multe ori plec, împreună cu soțul meu câteva zile departe de viața nebună a Londrei cu două trolere ieftine după noi.

Sursă foto: Arhiva personală

Dar până să mă mărit, când eram liberă ca pasărea cerului (ha, ha!), obișnuiam să călătoresc Londra-București-Londra cu Ryanair. Țin minte că nu plăteam pentru geanta pe care o luam pe lângă ghiozdan și că pe vremea aceea Priority era doar pentru cei care voiau să “sară” coada. Tata mereu făcea mișto de mine când îi spuneam că un zbor dus-întors mă costă 30 – 40 de lire. Îmi spunea că merg cu căruța sau să am grijă să nu ne parașuteze din avion – în loc să aterizeze. Tata și glumele lui…

Între-timp Ryanair m-a dezamagit cu faptul că a întârziat 3 ore și n-am mai zburat cu ei.

Sursă foto: TravelKit

Dar revenind la viața de femeie măritată și de călătorii în familie… Doar ce ne-am întors din Tirana, Albania, de unde este soțul meu și mă bucur că am avut două bagaje 55x40x20 pentru că, deh! Sunt femeie, iar pentru 10 zile… știți și voi, o femeie își ia dulapul după ea! Bineînțeles, am avut Priority, căci cum altfel poți avea și ghiozdan și bagaj de mână, iar zborul a fost efectuat de WizzAir.

Știu, știu, v-am spus de city-breaks și eu m-am luat cu vacanțele, dar ce să-mi faci dacă aceasta a fost cea mai recentă călătorie?

Și că tot am amintit de city-breaks, să vă spun și de ce ne plac zborurile low cost: pentru că doar cu un ghiozdan și/sau bagaj de mână, costul unui bilet este GE-NI-AL! De ce am plăti extra când restul de bani pot fi cheltuiți în vacanță pe intrări la muzeu, cina în oraș sau concerte? (Da, tată, știu, sunt atât de ieftine biletele că te gândești că poate ne ia compania în coada avionului, dar în afara avionului… LOL!)

Sursă foto: TravelKit

Ah, și dacă vă întrebați de unde ați putea achiziționa bagaje de mână Wizz Air, bagaje de mână Ryanair sau trolere copii, găsiți pe travelkit.ro . Trolerele de copii sunt cele mai cute, mai că mi-aș cumpăra și eu! 😊

Dacă și voi călătoriți cu low cost, spuneți-mi în secțiunea de comentarii, ce anume vă place la aceste companii, sunt curioasă!

Cer senin și vacanță plăcută!

Scris pentru Super Blog 2019

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în SuperBlog2019 și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s