Moda, WOW sau BAU?

Modă – catwalk, trandsetteri, ce e în vogă etc – asta îmi vine în minte când aud despre acest concept. Am mai citit, răsfoit sau chiar vizualizat diverse clipuri cu ce e la modă, și deși n-am fost niciodată o înfocată a ceea ce se poartă, mereu am reușit să combin hainele frumos și să fiu admirată (deși sincer, cumva este vorba și de atitudine).

Am citit pe answear. că sunt la modă carourile! WOW! Mi-am cumpărat o cămașă în carouri pentru că mi-a plăcut, deci iar cumva am reușit să ating cerințele și anul acesta!

Îmi plac mult botinele de damă, așa că trebuie neapărat să merg la cumpărături și să îmi asortez ținuta cu o pereche faină, ușoară și confortabilă. Ah, și că tot veni vorba, mă gândesc să îmi surprind și mama cu o geantă de damă – pentru că sunt preferatele ei, indiferent de trend sau anotimp!

Cât despre ce nu-mi place la modă, ei, bine, aș vrea să nu mai văd cizmele de cowboy, mi se par horror! Deloc sexy, par a nu putea fi asortate cu nimic și sincer, nu le văd rostul – se potrivesc doar în filme, așa că Hollywood-ul are nevoie de ele! Așa că BAU!

De la Hollywood la bărbați, căci cine nu visează o poveste ca-n filme?

Și că tot vorbesc despre ei, reprezentații sexului puternic, ei bine, dragilor: Știu că sunt în vogă jeanșii ăia mulați și da, unora le stă super bine, dar, Doamne, eu dau cu BAU, iartă-mi păcatele, căci știu că nu e frumos să judeci, dar, frățică! Unora le stă așa de … bine, că aș fugi mâncând pământul!

Cât despre WOW, îmi plac jeanșii normali, regular, așa cum poartă mândrul meu, pe care, apropo, îl asist la cumpărături din când în când ca păreristă, pardon! – PR-istă. Haha!

Apropo de cumpărături, curând avem aniversarea a 3 ani de când suntem împreună, așa că mă tot gândesc cu ce să-l surprind, dar am să-i asortez personalitatea de gentleman cu un palton … jos pălăria!

Articol pentru SuperBlog 2019

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în Clipuri și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s