Ce e… „drumul spre succes”?

succesCititor drag,
Prietene,

Adeseori mă-ntrebam ce înseamnă „succesul”, iar Dex-ul îmi zice cam așa:

SUCCÉS, succese, s. n. Rezultat favorabil, pozitiv (al unei acțiuni); reușită, izbândă.

După experiența mea de viață, am învățat că definițiile nu sunt bune. Nimeni nu poate bate în cuie ce înseamnă un cuvânt pentru că fiecare îl trăiește în felul lui.

Mă uitam la scurtmetrajul de mai jos și-am zâmbit. Cunosc „succesul”, cunosc greul, știu că drumurile pot fi multe și anevoioase, știu ce înseamnă lupta, știu ce înseamnă compromisul. Pentru mine „succesul” înseamnă să-ți atingi un vis. Și trebuie să lupți, să îți pui și mai multe scopuri. Să îndrăznești să visezi și să mergi înainte până la final. „Final”. Alt cuvânt care poate avea atâtea conotații… Nu contează ce e, ci când vine, pentru ca atunci când apare… să închizi ochii spre visarea eternă zâmbind că ți-ai pus amprenta pe sufletele oamenilor.

Ce e pentru tine „drumul spre succes”?

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în Jurnal, Oameni și povești și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s