Te-ai gândit că o poți recuceri dacă stai pe-o sârmă la mare înălțime?

the-script-man-on-a-wire_danny_odonoghueThe Script. „Man on a Wire”. În traducere liberă, „Bărbat pe sârmă”. Așa se intitulează cel mai recent single extras de pe albumul „No Words Without Silence”, semnat evident, de cei trei irlandezi.

Toți prietenii mei știu cât de înnebunită-s după trupa asta. Atât de mult îmi plac, încât acum, când am văzut știrea de pe metro.co.uk, am citit totul fără să respir. Am tras o gură de aer în piept și-am urmărit și clipul. Solistul, după cum poți observa și-n video, e pe bune pe o sârmă. O vrea pe ea, iubirea vieții lui înapoi și ea… O să vezi ce și cum face dacă dai play.

(Da, țăcănitul de Danny a luat lecții cum să stea pe sârma aia și filmarea e pe bune!)

Poate n-o să te îndrăgostești de muzica lor la primul play, însă-ți recomand cu căldură să cauți mai multe piese. Cred că e imposibil să nu te regăsești măcar în una.

By the way, dacă n-ai auzit de ei, îi găsești și pe Facebook aici. Și da, sunt foarte cunoscuți. În momentul ăsta sunt în turneu în aici, în UK. Au început promovarea celui mai recent album în Africa, apoi au fost în America și-ntr-o săptămână ajung și-n Londra, pe O2 Arena. (Nu, n-o să ajung, din păcate… Dar cred în legea atracției și cu siguranță curând o să-i ascult live, hehe)

So…

Reclame

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în Clipuri, Muzica și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s