„Taxi” sau continuarea poveștii „K la meteo”

whatsup_taxiWhat’s Up e pe val și iarna, da’ și primăvara. Drept dovadă e noul single lansat ieri la Cinema City în Afi.

Povestea este simplă. „Taxi” este continuarea piesei „K la meteo”. După ce te cerţi cu persoana iubită, te desparţi, dar, apoi, realizezi ce înseamnă ea pentru tine. Piesa asta m-a ajutat să îmi recuceresc soţia„, a declarat What’s Up.

Am vizionat clipul ( care btw, e regizat de Iulian Moga) și mi-a plăcut! Faine sunt și versurile compuse de către What’s UP, alături de Marius Moga, Shift şi Ciprian Alexandru. Nu mai zic nimic, dă cu play, că e-ntr-un mare fel!

What’s Up a fost în luna decembrie în emisiunea „Fetze de WWW” unde a făcut o figură frumoasă alături de colegii de la casa de producție a lui Randi. 🙂

Reclame

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în Clipuri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s