Anca Florescu: „Sufletele pereche nu se despart niciodată.”

Imagine

Avem una bucată piesă cu influențe pop-britanic cu versuri în limba engleză cântată de o româncă superbă: Anca Florescu. Dacă te-ntrebi cine e gagica, îți amintesc de trupa Laguna sau… de revistele pentru bărbați. Da’ nu bat moneda pe treaba asta, ci pe faptul că cel mai recent single al Ancăi – Hearts Collide – are și-un clip!

,,În regia lui Milo Simulov, clipul spune povestea unei iubiri imposibile, dar pentru care speranța rămâne întotdeauna vie. Sufletele pereche nu se despart niciodată. Inimile îndrăgostite vor striga întotdeauna pentru a se auzi. Îmi doresc din suflet să găsiți timpul pentru a urmări aceasta poveste. Sper să vă placă ceea ce o echipă de oameni dragi a reușit să realizeze, cu dedicare și muncă. Îmi exprim recunoștință față de toți cei implicați„, spune Anca Florescu.

Reclame

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în Clipuri și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s