O voce uimitoare: Anda Dimitriu – Stay (cover Rihanna feat. Mikky Ekko)

anda dimitriu foto

Pe Anda Dimitriu o știți sigur din colaborarea cu băieții de la Camuflaj pe piesa În jurul lumii, track lansat în primăvara anului 2010.

Îi urmăresc activitatea pe Facebook și din când în când, artista postează câte un cover. Zilele trecute a înregistrat un cover la piesa Stay Rihannei. 

„M-am îndrăgostit de piesa asta de când am auzit-o. Și i-am făcut un cover :)”, a spus artista pe pagina ei de Facebook.

Sunt curioasă ce s-a întâmplat, de ce nu a mai lansat single-uri, dar știu de la Blazon OneShot, unul dintre membrii trupei Camuflaj,Anda e colegă cu el la Chill Brothers, ceea ce înseamnă că tânăra nu s-a retras total din muzică, dacă asta vă întrebați.

Dacă va mai lansa single-uri, ce mai face și care sunt planurile ei, vom afla curând într-un interviu pe blogul meu.

Până atunci, doamnelor și domnilor, vă invit să apăsați play și-apoi share, like ca această frumoasă voce să ajungă la cât mai mulți dintre prietenii voștri. 🙂

Reclame

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în cover-uri, Cover-uri, Muzica și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s