Laurențiu Duță în featuring cu Gabriel Huiban?!

( sursă foto: Facebook )

După Shining Heart, piesa cu care a avut mega succes vara aceasta, Laurențiu Duță revine pe piață cu un nou single, Amintiri.

Titlul m-a făcut să cred că piesa aduce ca sound cu piesa trupei 3 Sud-EstAmintirile.

Însă surprinză : track-ul este o piesă romantică de toamna care te face să contemplezi la iubirile pierdute stând la fereastră și privind cum frunzele cad .

Cântecul mi-a plăcut de la primul play, însă cred că urechile nu mă înșeală: piesa e un featuring cu Gabriel Huiban (No.7) ?

De mică îs mare fană a lui Gabi și cred că i-aș recunoaște vocea dintr-o mie, plus că poza postată azi pe contul lui Gabriel Huiban de Facebook, îmi întărește încă o dată crezul .

Vă las în cele ce urmează să ascultați piesa și dacă îs babă surdă, vă rog să mă contraziceți și să îmi spuneți a cui e cea de-a 2-a voce de pe Amintiri.

Update:
Piesa a fost pusă pe privat după ce am scris acest articol. Ulterior, am luat legătura cu Laurențiu Duță și Gabriel Huiban, iar cei doi au negat că ar fi făcut un featuring împreună, însă au recunoscut că au compus împreună. Cei care au apucat să asculte track-ul măcar o dată, pot să confirme MĂCAR că erau două voci pe cântec. În fine. Nu-s proastă, drept pt.care tind să cred că au scos piesa după ce au văzut acest articol. Nu mai contează. Oricum concluziile le trageți voi! 😛

Reclame

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în Muzica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s