Cel mai controvesat clip al anului ?!

( sursă foto: Facebook )

Ca în orice relație de prietenie, eu și Keky am trecut și prin mici divergențe, dar nu vreau să vă povestesc despre acest lucru. 🙂

Reciteam articolele, iar în vară vă promiteam că o să vă povestesc ce i s-a întâmplat amicului meu la filmarile videoclipului pentru piesa Laid Back.

Clipul a fost filmat în club Purple din București, unde echipa a închegat o relație frumoasă de prietenie cu figurația, iar seara de filmări nu a fost lipsită de mici incidente.

Artistul a căzut de pe tocuri, nu la figurat, ci la propriu, în cap!

Mai multe scene funny le puteți vedea în making of-ul de mai jos:

Clipul nu e nu știu ce șmecherie, a fost filmat spontan după o seară de club, iar povestea evidențiază dorința artistului de a uita de fosta iubire, rezumând totul la plăcerile carnale .

Cu toate ca feedback-ul a fost unul negativ, clipul a strâns pe canalul lui oficial de Youtube aproape 30 000 de vizualizări, lucru destul de OK pentru un artist debutant și nesemnat cu nici o casă de discuri.

Cu toate că eu credeam că piesa va muri în online, a fost difuzată în Heavy-Rotation pe Radio Ankara(Turcia) și Juice FM(Londra), iar descărcarile au depășit pragul de 100.000.

Vă las să vizionați clipul, însă înainte vă spun un amănunt picant: Keky, slobod de gura, mi-a dezvăluit numele noului single – Made out of dreams , care va fi lansat în curând .

O dată cu piesa, care pare-se că e o semi-balada-bumtzi, primul cântăreț pe tocuri din România, va aborda o nouă imagine. 🙂

Reclame

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în Muzica și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s