Cu ochii deschiși prin lumea muzicii!

 

Cam așa se traduce titlul ultimului single extras de pe albumul Teenage Dream al lui Katy Perry. Despre Wide Awake, Katy a declarat că a vrut să spună povestea călătoriei sale prin muzică. Clipul este unul prin de metafore, ca și piesa dealtfel.

Katy se întâlnește cu micuța Katheryn și parcurge un drum lung prin labirint. Motivul fructului interzis este și el adus în prim-plan, Katy mușcând dintr-o căpșună. La un moment dat este dusă de micuță într-un cărucior, iar mai apoi își revine și-l întâlnește pe Făt-Frumos în grădina plină de culori și fluturi. E clar ca s-a vrut o înțelegere a vieții artistei. A mușcat din fructul interzis și a întâlnit multe obstacole în cariera sa. Ba chiar s-a îndrăgostit de cel ce credea că-i este predestinat, însă a fost înșelată. Până la urmă, totul e bine când se termină cu bine, iar Katy o împacă pe micuță… Și-a văzut visul cu ochii, iar artista termină acțiunea din clip cu o imagine dintr-un concert.

Ehh, frumoasă și plină de peripeții trebuie să fie viața de artist! Dar gata cu vorbăria, zic să priviți chiar voi povestea minunată croșetată în clipul track-ului Wide Awake! 🙂

Reclame

Despre Alexa Dogaru

"Artistul aparţine lumii, alt public se perindă la fiecare spectacol, in diferite oraşe, in altă ţară ori continent. Muzica are avantajul de a fi accesibilă instantaneu peste mări şi ţări, la orice oră din zi şi noapte, in vârful muntelui, ori la malul mării, prin radio. Are limbajul internaţional – cel al sufletului."Margareta Pâslaru
Acest articol a fost publicat în Muzica și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Bagă o părere :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s